Ikke kategoriseret

Bedre kort over de to sydlige omfartsbaner i Ringsted

Min mand og jeg  kigger på hus på Abelsvej i Ringsted, og har brug for at få et tydeligere kort end det vi kan se i høringsmaterialet. Er det muligt at få en forstørrelse af de to scenarier med de sydlige baneføringer der hvor de ledes forbi  Høm og indflettes i vest så vi kan måle afstanden fra baneføringen til Abelsvej i Ringsted Syd. Det er meget svært at vurdere ud fra det materiale vi selv har kunnet finde-
Mvh. Irene Porse

En kommentar

 • ringstedbanen

  Det er et godt spørgsmål, men det er muligvis med vilje, at kortene er så utydelige. For mig ser det ud som om en evt. sydlig omfartsbane krydser Næstvedvej lidt syd for Lilleå, men det skal vi nok ikke regne for meget med.

  Forud for borgermødet med Banedanmark havde vi placeret Banedanmarks daværende tegninger på et kort, så man tydeligt kunne se forløbet af stregerne, men på borgermødet fortalte man, at tegningerne kun var grove skitser, vi ikke kunne regne med forløbet af.

  Vi kan håbe på, at der meget snart kommer en politisk afklaring af, hvilke løsningsforslag der skal arbejdes videre med.

  Venlig hilsen
  Bjarne Nielsen
  Borgergruppen for en østlig udfletning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *