debat

Placering

Hej med jer..

Jeg har svært ved at zoome meget på kortet men bor på skælskørvej i fjenneslev som sidste hus på vejen inden åen , er det rigtigt set med det lidt zoom jeg kan at banen vil krydse Skælskørvej omtrent hvor jeg bor ?? Ved i det? Mange hilsner Louise

En kommentar

 • ringstedbanen

  Hej Louise

  Tak for din mail.
  Det er jo med stor usikkerhed, fordi vi kun har nogle grove stiplede linjer fra Banedanmark at gå ud fra sammenholdt med et kort.

  For mig ser det umiddelbart ud, som om du har ret i, at banen kan komme til at krydse vejen omtrent hvor du bor, hvis man skulle vælge den sydlige omfartsbane.
  Jeg går ud fra, at du bor i den sydlige ende af Skælskørvej.

  Men jeg tror ikke på, at det nogensinde bliver alvor med sådan en jernbane på grund af de enorme anlægsomkostninger og al den følsomme natur, den vil påvirke.

  I dit sted ville jeg være meget rolig, men hvis du skriver et høringssvar, kan du jo gøre opmærksom på al den fine natur, der uundgåeligt bliver påvirket øst for Sorø, hvis man skulle vælge den sydlige omfartsbane. Jeg håber også, at du i stedet vil pege på den østlige udfletning, som er den eneste, der kun generer meget få mennesker. Der er meget få, som har noget at indvende imod den, og hvis der er stemning nok for den, bliver der ingen omfartsbane.

  Hvis vi får flere oplysninger fra Banedanmark, skal vi nok huske dig.

  Venlig hilsen

  Bjarne Nielsen
  Ringstedbanen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *